MOLEKULÁRIS DIAGNOSZTIKA

Személyre szabott rákterápia: hogyan segít Önnek a molekuláris diagnosztika?

Egy úttörő korszak kezdete a molekuláris diagnosztikában, és a személyre szabott rákkezelésben- HAMAROSAN MAGYARORSZÁGON IS!

Minden ember más, ahogy a rosszindulatú rákos daganatok is.

Nincs két egyforma daganat.

Ezért elengedhetetlen, hogy a lehető legfejlettebb molekuláris diagnosztikai módszerek és személyre szabott kezelések álljanak rendelkezésünkre a döntéshozatal pillanatában. A molekuláris diagnosztika lehetőséget nyújt az Ön rákos daganatában lévő biomarkerek azonosítására, amellyel Ön, és az Ön kezelőorvosa felbecsülhetetlen értékű információhoz jut azzal kapcsolatban, hogy az Ön daganata bizonyos gyógyszerekre vagy klinikai kezelésekre reagálhat-e, vagy sem.

molekuláris diagnosztika

Honlapunk tartalmát orvosok írják, de fontos tudnia, hogy a weboldalon – beleértve a fenti tájékoztatót is- található minden információ általános jellegű, nem egyénre szabott.

Nem érhető el minden terápiás lehetőség és minden hatóanyag minden területen- erről kezelőorvosa fog tudni megfelelő tájékoztatást adni Önnek.

Kérdések esetén mindig kérdezze kezelőorvosát, aki diagnosztikai és terápiás kérdésekben a megfelelő személy az Ön tájékoztatására!