JOGI NYILATKOZAT ÉS IMPRESSZUM

 

JOGI NYILATKOZAT
www.daganat.info

hatályos: 2017-01-01

Preambulum

Üdvözöljük honlapunkon!

Honlapunk tartalmát orvosok írják, akiknek kizárólagos célja az Ön tájékoztatása.

Mivel mi is orvosok vagyunk, és az Evidence Based Medicine (Bizonyítékokon Alapuló Orvoslás) alapján folytattuk egyetemi tanulmányainkat és klinikai gyakorlatainkat, ezért anyagaink összeállításakor minden esetben tanulmányozzuk a nemzetközi és a magyar orvosi szakirodalmat, és az orvosi gyakorlatot. Megnézzük a legfrissebb orvosszakmai ajánlásokat, kikeressük a rendelkezésre álló hiteles adatokat, és igyekszünk naprakész, orvosszakmailag  helyes információkkal ellátni Önt.

Bár anyagaink írásakor a lehető leggondosabban járunk el, felhívjuk azonban figyelmét, hogy a www.daganat.info portálon, blogon és a hírlevélben megjelenő cikkek, információk kizárólag tájékoztató jellegűek, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást, továbbá nem képzik szakmai tanácsok és ajánlások alapját. Az Ön felelőssége az is, hogy az itt olvasottakat hogyan értelmezi és hasznosítja.

A daganatos betegségek diagnózisa és kezelése komplex szakorvosi feladat. Diagnózisról, terápiáról, megelőzésről, prevencióról kérdezze kezelőorvosát, háziorvosát!
Az itt található információk, cikkek alapján nem lehet diagnózist felállítani, és nem befolyásolják az Ön terápiáját. Bármely felmerülő kérdés esetén haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát.

A www.daganat.info oldalon megjelenő információk felhasználásából, esetleges félreértelmezéséből eredő egészségügyi vagy anyagi kárért a honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget. A honlapon található adatokért, illetve információkért, valamint azok felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért, továbbá az orvosi vizsgálat elmaradásából származó károkért és hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Honlapunk, blogunk, hírlevelünk használatával Ön ezt automatikusan tudomásul veszi.

 

Impresszum: a Szolgáltató adatai

Név: Excellence Med Kft

Székhely: 2184 Vácegres, Petőfi u. 40.

Levelezési cím: 2184 Vácegres, Petőfi u. 40.

Nyilvántartásba vevő hatóság: NAIH

Cégjegyzékszám: 13-09-157313

Adószám: 22693468-2-13

E-mail: hello@daganat.info

Honlap: www.daganat.info

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-116191/2017.

Tárhelyszolgáltató adatai

Név: 3 in 1 Hosting Kft

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u 12. 3/11

Elérhetőség: https://megacp.com/contact.php

 

Szerzői jogok

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része, beleértve a blogot és a hírlevelet is, szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni TILOS. A jogtulajdonos: Excellence Med Kft

 

Amennyiben honlapunk tartalmát, akár részben, akár egészben egyéb honlapokon felleljük azonos vagy átdolgozott formában, úgy a jogosulatlan felhasználó 300 EUR, azaz háromszáz euró összegű kötbér megfizetésére köteles másolt oldalanként. Másolt oldalnak tekintendő, ha a harmadik személy honlapján feltüntetett tartalom előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül 10%-nál nagyobb mértékben tartalmaz a honlapunkról átvett tartalmat. Felhasználó honlapunk használatával kijelenti, hogy a kötbérfizetésre vonatkozó, fentiekben rögzített megállapodást elfogadja. A jogosulatlan felhasználás bizonyításával kapcsolatos költségeket szintén a jogosulatlan felhasználóra hárítjuk.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a www.daganat.info oldalait, vagy annak bármely részét másolni, más webhelyekre beilleszteni.

A blogon és a weboldalon közzétett adatok felhasználásából eredő esetleges károkért, illetve a látogató tájékoztatására közölt egyéb weboldalak tartalmáért, linkekért a blog és a weboldal szerzői és a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállalnak.

A honlap használata

Honlapunk használatával Ön kijelenti, hogy minden tekintetben elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvasta-e vagy sem.

Amennyiben a www.daganat.info portált vagy üzemeltetőjét bármilyen kár éri a felhasználási feltételek megszegéséből eredően, úgy a felhasználási feltételek nem ismerete senkit nem mentesít a kártérítési felelősség alól.

Az oldalon található esetleges gyógyszerreklámokkal és gyógyászati segédeszközökkel, valamint étrendkiegészítőkkel kapcsolatban felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kockázatokról és a mellékhatásokról minden esetben olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Az oldalon megvásárolható eszköz, étrendkiegészítő, esetleg gyógyászati segédeszköz nem szolgál semmilyen betegség kezelésére! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet.